Noutăți și comunicate

Concert Grima, Ultar si Zgripsorum in club Quantic

ANULAT !!!
26 iunie 2024
Concert Grima, Ultar si Zgripsorum in club Quantic
UPDATE: Concertul a fost anulat din cauza unor probleme ce tin de vize.

Grima, Ultar și Zgripsorum vor susține un concert în Club Quantic din București, miercuri pe 26 iunie 2024, de la ora 19:30, intr-un eveniment prezentat de Asgaardian Events.


Informații despre eveniment

Grima este un duo din pădurile întunecate ale Siberiei. Există ca un proiect exclusiv de studio din 2014, cu un etos păgân bazat pe venerarea pădurii bătrâne, a puterii și a magiei sale, unde Grima este un zeu suprem... un spirit puternic, care îi protejează doar pe cei care trăiesc într-o pădure și pedepsește pe toți cei care nu respectă natura.

ULTAR este o trupă cu cinci membri din inima Siberiei, orașul Krasnoyarsk, oras plasat în mijlocul pădurilor pline de urlete și a munților roșii. În termeni de gen, trupa ar putea fi considerată ca fiind alchimiștii sonici care combină ingrediente de black metal, post-metal și shoegaze, cu un talent iscusit de a crea melodii dramatice cu o intensitate emoțională și cu o putere de rezistență. Ei cântă Post-Black Lovecraftian Metal.

Zgripsorum este o tanara trupa de Melodic Death Metal din Bucuresti. După mai multe lansări și schimbări în lineup, trupa lucrează la primul lor LP, care va fi lansat în 2024.
Îmbinând elemente melodice și simfonice cu sunetul tipic Gothenburg Metal, trupa își propune să creeze o nouă si haotică dimensiune în scena românească.

Accesul publicului se va face de la ora 18:30.
Biletele se pot cumpara online, de pe iabilet.ro.


Evenimente recomandate

Top