Noutăți și comunicate

Concert The Mahones si The Dockers în club Capcana

3 martie 2020
Concert The Mahones si The Dockers în club Capcana
Marti, 3 martie 2020, Club Capcana din Timișoara, găzduiește un concert de irish punk cu The Mahones. Accesul la concert se face de la ora 20:00. În deschidere vor cânta cei de la The Dockers.


Informații despre eveniment

Trupa de Irish Punk The Mahones sărbătorește 30 de ani de existență printr-un concert LIVE de neratat, la Timișoara în clubul Capcana.

https://www.youtube.com/watch?v=ZgXb21HTcqA
Un nume de referință pe scena de Irish Punk, trupa The Mahones a pornit acum 30 de ani într-o călătorie muzicală presărată cu multă muncă și mult punk. De la concerte în pub-uri până la headlineri la festivaluri de renume, The Mahones sunt cunoscuți pe plan internațional pentru concertele pline de voie bună și energie. Munca lor le-a adus în 2012 premiul Best Punk Album.

Formația a lansat până în prezent 10 albume de studio, 3 albume compilații, 2 albume LIVE și 2 EP-uri, cu turnee în peste 35 de țări din întreaga lume. În plus, melodia lor "Paint the Town Red" a fost folosită în scena finală a renumitului film "The Fighter" din 2010.

The Mahones este una dintre cele mai bune formații pe care am avut plăcerea să le văd live. Sunt un MUST-SEE pentru toți cei cărora le place să se distreze la concerte. Își învârt instrumentele pe scenă, dansează, râd, cântă și sar într-una, exuberanța și energia lor moliptisoare fac publicul să tresară de bucurie.
revista online Get Ready to Rock

Deschiderea concertului va fi asigurată de trupa de Irish & Celtic Music, The Dockers.

Ultimele bilete early-bird de pe iabilet.ro: 30 lei.
Bilete pre-sale: 40 lei.
Accesul în seara concertului va costa 50 lei.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1030887613934893



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top