Noutăți și comunicate

Concert Tiamat in club Quantic

28 octombrie 2022
Concert Tiamat in club Quantic
Vineri, 28 octombrie 2022, Club Quantic din București va găzdui un concert Tiamat. (reprogramat din 2021)


Informații despre eveniment

Având în vedere situația epidemiologică și restricțiile aplicate în Capitală ca urmare a creșterii incidenței cazurilor de infecție cu SARS-CoV-2, organizatorii au fost nevoiți să reprogrameze show-ul Tiamat care urma să aibă loc anul acesta pe 30 octombrie 2021. Astfel, concertul Tiamat va avea loc în clubul Quantic din București pe 28 octombrie 2022.
Atât noi, ca organizatori, cât și trupa, ne-am dorit enorm ca acest show să aibă loc în toamna asta. Am făcut eforturi ca să nu anulăm un concert sold-out și am reușit să-l reprogramăm de două ori. Din păcate, pandemia ne dă încă o dată planurile peste cap. Chiar dacă sperăm cu toții ca situația din București să se schimbe în bine în perioada următoare, prognozele ne arată că rata de incidență a cazurilor de Covid-19 nu va scădea astfel încât să fie permise concertele indoor fără limită de persoane în săptămânile următoare.
Ne este imposibil să organizăm un concert care este deja sold-out în condițiile în care evenimentele de acest gen ar fi permise doar cu participarea a doar 50% din spectatori. Mai simplu spus, am vândut 800 de bilete, dar nu am putea permite accesul decât unui număr de 400 de spectatori, ceea ce e inacceptabil. Interesul publicului pentru acest concert special a fost unul extraordinar, așa că show-ul Tiamat din Quantic trebuie să se desfășoare cu sala plină. Din acest motiv, am decis împreună cu formația reprogramarea lui pentru 28 octombrie 2022.
Vă mulțumim că nu ați renunțat la bilete când am anunțat reprogramarea concertului și ne dorim să vi le păstrați, pentru a fi siguri că veți avea acces la un eveniment sold-out. Așadar, biletele deja achiziționate rămân valabile pentru concertul din toamna viitoare.
Dacă există persoane care doresc să returneze biletele, pot cere contravaloarea lor adresându-se direct către iaBilet.ro la contact@iabilet.ro până la 30 octombrie 2021. După această dată, biletele devin automat valabile pentru concertul Tiamat de anul viitor. Procedura de rambursare a biletelor returnate va începe în noiembrie 2021.
Deoarece show-ul este sold-out, biletele returnate vor fi repuse în vânzare la o dată și la un preț pe care le vom stabili ulterior.
Aveți grijă de voi ca să ne vedem sănătoși toamna viitoare la concertul TIAMAT din Quantic!


Despre TIAMAT

Înființată la sfârșitul anilor ’80 și cunoscând succesul internațional în 1994 cu albumul ”Wildhoney”, Tiamat ocupă un loc important în istoria rockului european. Adeptă a unui sound care a evoluat de la death metal la gothic atmosferic, trupa a înregistrat 10 albume de studio și, deși cel mai recent datează din 2012, reușește să atragă publicul la cele mai importante festivaluri de gen, unde oferă show-uri memorabile. Dovadă în acest sens stă recitalul susținut la Festivalul Posada Rock pe 31 august 2019, când frontmanul Johan Edlund a coborât de pe scenă în public și a cântat piesa ”Do You Dream of Me” alături de fani, spre încântarea miilor de spectatori prezenți.
Setlist-ul Tiamat din Quantic se va concentra pe albumele ”Wildhoney” și ”Clouds”, dar va trece în revistă toate hit-urile trupei de-a lungul carierei de 30 de ani.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top