Noutăți și comunicate

Concert Vama, Robin and the Backstabbers și Irina Rimes la Arenele Romane, București

21 septembrie 2018
Concert Vama, Robin and the Backstabbers și Irina Rimes la Arenele Romane, București
Vineri, 21 septembrie 2018, Arenele Romane din București vor găzdui "About us", un concert al trupelor Vama, Robin and the Backstabbers și Irina Rimes.



Toamna aceasta începe cu unul dintre cele mai spectaculoase concerte: Vama, Robin and the Backstabbers și pe Irina Rimes pe aceeași scenă, cântandu-și piesele cu sinceritate și multă emoție.

Unii dintre cei mai autentici artiști din România, mai preocupați de a-și transmite emoțiile publicului decât de un succes imediat de casă, vor spune la Arenele Romane o poveste despre ei și relația lor cu publicul.

Va fi un concert în care fiecare dintre cele trei nume din line-up va vorbi despre intimidate, dragoste, curaj, despre a fi tu însuși și a nu respecta normele societății.

"About us" e despre spectator, dar și despre artiști.

"About us" e despre intimitate, despre a te simti bine în pielea ta, despre confortul pe care-l găsești în muzică. E despre o lume cool, smart, a oamenilor pe care-i recunoști dintr-o privire că seamănă cu tine.

Accesul se face începând cu ora 17:00. Programul este următorul:
18:00 Jonathan,
19:00 Irina Rimes,
20:15 Robin and the Backstabbers,
22:00 Vama


Biletele VIP sunt disponibile doar în sectorul K și sunt singurele care asigură și loc garantat. În restul sectoarelor E, F, G, H, I, J, locurile se ocupă în ordinea sosirii și nu se asigura loc garantat.

Copiii cu vârstă sub 10 ani au acces gratuit și trebuie însoțiți de un adult posesor de bilet valid. Vor fi puse la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Târgul Carții (Pasajul Latin), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plata SelfPay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăți cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top