News

Concertul Five Finger Death Punch va fi deschis de Black Sonic Pearls si Oceans on Orion

May 8th, 2024
Concertul Five Finger Death Punch va fi deschis de Black Sonic Pearls si Oceans on Orion
Concertul Five Finger Death Punch va fi deschis de trupele Black Sonic Pearls si Oceans on Orion. De asemenea, concertul se muta in aer liber, in Parcarea C de la Romexpo!

Black Sonic Pearls se reintorc la Romexpo dupa ce anul trecut au cantat in cadrul Metalhead Meeting. Cu o prezenta scenica ce a impresionat deja publicul din Romania, Black Sonic Pearls vin de aceasta data sa ne prezinte albumul de debut, 'Sonixomnia ' ce a fost lansat la inceputul acestui an. Intre timp au cantat cu nume mari ale scenei rock si metal internationale, in cel mai recent show urcand pe scena cu Slash, in cadrul turneului sustinut de chitarist in Asia.

Oceans on Orion abordeaza un gen de muzica influentat de metalcore-ul modern dar cu influente specifice heavy metalului din anii '80. Pana acum au lansat un album, 'Start From Nothing ', ce a fost oferit fanilor in 2023.

Va reamintim ca Five Finger Death Punch vor canta in premiera in Romania pe 4 iulie 2024 la Romexpo, in parcarea C, unde vom sarbatori 20 ani de METALHEAD in Romania. Invitati vor fi si americanii de la Ice Nine Kills. Detalii despre concert si bilete gasiti aici.


Recommended

Top