Noutăți și comunicate

Coventhrall lanseaza primul material, intitulat ”Legacy of Morfuidra”

6 martie 2024
Coventhrall lanseaza primul material, intitulat ”Legacy of Morfuidra”
Coventhrall filmează cea mai grea aventură spațială a anului pentru toți prietenii SF și ai muzicii metal extravagante. Albumul de debut „Legacy Of Morfuidra ” îi conduce pe ascultători către galaxii îndepărtate și părți ale spațiului și timpului. Muzica în sine este un power metal solid, care seamănă cu trupe precum Blind Guardian și Gamma Ray.

Avertisment: spoiler alert!
„Răufăcătorii poveștii: Pirații spațiali, alias Scavens, invadează planeta pașnică și sistemul solar Morfuidra pentru a înrobi oamenii și pentru a fura tehnologia și artefactele cele mai căutate din întreaga galaxie. Bătrânii, „guvernul Morfuidran”, refuză să renunțe și aleg un tânăr ca „eroul poveștii” care va purta artefactele și armele înfricoșătoare ale vremurilor uitate de mult, să devină avatarul lor, și pe care să-l trimită într-o căutare pentru a căuta ajutor de la Împăratul Galactic și celebra forță mercenară Nova Burst. De asemenea, fiica împăratului, Prințesa Celeste, se alătură căutării pentru a lupta pentru libertatea lui Morfuidra.”

Grupul Coventhrall a fost format în 2005 de vocalistul Sami Ilvonen și chitaristul Toni Bite. I-au cerut basistului Jukka Hoffrèn și bateristului Janne Ojala să se alăture trupei. Un an mai târziu a fost lansat EP-ul „Vision Weaver” ce a primit o primire caldă în mass-media, cu o abordare sinceră și sinceră a lumii heavy metal. Trupa era cunoscută pe atunci sub numele de Grudge's Claw.

După o scurtă pauză creativă, trupa a început procesul de creare a albumului de debut și și-a schimbat numele în Coventhrall. Naratorul și creatorul poveștii este vocalistul Sami Ilvonen, iar muzica este compusă și produsă de Toni Bite și Jukka Hoffrèn. Albumul a fost înregistrat și era gata de lansare cu ani în urmă, dar a fost pierdut mistic din motive necunoscute pe orbita Pământului, printre alte resturi spațiale. Din fericire, printr-un miracol, a fost redescoperit și în sfârșit este gata să fie lansat.

Solo-urile la chitară sunt cântate de Kimmo Korhonen (fostul Waltari). În plus, există numeroși artiști în propriile lor roluri de vocaliști și solo-uri la clape. Copertă inclusă cu albumul conține benzi desenate, în plus față de versuri și ilustrații de copertă, pentru ca ascultătorul să urmărească povestea, permițându-i să-și folosească percepția vizuală în timp ce se scufundă în sunet. Toate operele de artă vizuală au fost desenate de graficianul și artistul venezuelean Mario Lopez.

Coventhrall:
  • Sami Ilvonen: voce
  • Toni Bite: chitare
  • Jukka Hoffrén: bas, clape, chitare
  • Kimmo Korhonen: solo-uri de chitară
  • Janne Ojala: tobe
În rolurile principale:
Narator: Sami Ilvonen
Avatar: Tuomas Nieminen
Împăratul Galactic: Tapio Wilska

Prințesa Celeste: Tanja Kemppainen

Nova Burst:
Dronă: Sami Hakala
Fantomă: Aleksi Parviainen
Mace: Markku Kuikka
Liliacul de foc: Christian Palin

Înregistrat la D-studio de Jukka Hoffrén
Mixat la D-studio de Jarno Hänninen
Masterizat la Dark Noise Productions de Christian Pulkkinen

Arte vizuale de Mario Lopez.

Tracklist Coventhrall - Legacy of Morfuidra

  1. Prologue
  2. Morfuidra
  3. Dreadnought
  4. In These Halls
  5. Avatar
  6. Space Race
  7. Galactic Emperor
  8. Empress In The Making
  9. Nova Burst
  10. Battle In The Morfuidran Expanse
  11. Victory
www.facebook.com/coventhrall
www.instagram.com/coventhrall


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top