Noutăți și comunicate

Hteththemeth a semnat cu Layered Reality Productions

1 martie 2024
Hteththemeth a semnat cu Layered Reality Productions
Cei de la Hteththemeth anunță semnarea unui contract cu Layered Reality Productions, o casă de producție internațională independentă, axată pe genurile progressive, avant-garde și symphonic metal, care are deja colaborări cu trupe din Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Suedia, Italia și Polonia. Hteththemeth este prima trupă românească care a captat atenția labelului, prin stilul lor unic, definit de Layered Reality ca "avant-garde progressive ".
Ne bucurăm în cel mai neuman mod să vă anunțăm că am semnat un contract cu labelul Layered Reality Productions, prin care vom lansa (într-un final) albumul „Telluric Inharmonies ”!
Trupa (înființată inițial de solistul Läo Kreegan și transformată într-o trupă completă în 2013) a mers pe o traiectorie interesantă bazată pe artă, care ține calea de mijloc între progressive metal si producții de teatru, cu un fler pentru întuneric și intens.
Alăturarea Layered Reality Productions a fost o surpriză foarte plăcută pentru noi toți, deoarece nu căutam în mod activ un label în acest moment. Fiind pe cont propriu de ceva timp, această oportunitate a fost perfect aliniată cu faptul că ne aflăm în etapele finale ale înregistrării și producerii viitorului nostru album, dar și cu dorința noastră de a extinde reach-ul muzicii noastre către noi audiențe. În plus, am fost impresionați de abordarea label-ului față de partea de business, fiind atât de orientați către trupă, atât de direct și de transparent, încât a fost cu siguranță o oportunitate de care nu am putea trece. Am dori să-i mulțumim lui Rowan pentru sprijinul său, deoarece el este cel care a făcut acest lucru cu adevărat posibil, dar, desigur, recunoștința noastră se extinde asupra tuturor celor de la Layered Reality Productions! Suntem foarte încântați de acest nou capitol din călătoria Hteththemeth!
a spus trupa despre includerea lor în LRP.
Hteththemeth lucrează acum la un nou material, din care au lansat deja melodii online. Materialul va apărea prin Layered Reality Productions, în viitorul apropiat.

Layered Reality Productions:
www.layered-reality.com
https://www.facebook.com/layeredreality
https://www.instagram.com/layeredrealityprod

Hteththemeth

Facebook: https://www.facebook.com/Hteththemeth
Instagram: https://www.instagram.com/hteththemeth
YouTube: https://www.youtube.com/user/Hteththemeth
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4CPUewDHvbQTsKquuv01Xi?si=_WIxWfoZTvyV4TJtlWiTzw
Bandcamp: https://hteththemeth.bandcamp.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top