Noutăți și comunicate

Maraton live „10 ani de Sunete” la Atelierul de Productie

19 Octombrie 2013
Maraton live „10 ani de Sunete” la Atelierul de Productie
Sâmbătă, 19 octombrie 2013, începând cu ora 19:30, pe scena din Atelierul de Producție vor urca artiști pe care îi știți, îi iubiți și care au umplut zeci de pagini de-a lungul vremii în revista Sunete. Cea mai longevivă revistă de muzică din România, revista Sunete, împlinește 10 ani de la înființare. 10 ani de aventuri muzicale nu se puteau sărbători decât alături de 10 trupe, care se întâlnesc pe aceeași scenă pentru un maraton muzical unic.
Prin arta lor vor sărbători alături de noi BRUM, Les Elephants Bizzares, Luna Amară, Coma, Aria Urbană, Toulouse Lautrec, Grimus, OCS, ROA și Sensor.

Avem o noapte întreagă la dispoziție să ne bălăcim în rockuri și electronice, să ne cunoaștem, să ne batem pe umăr amical și să suflăm împreună în lumânări.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, la prețul de 20 de lei. În ziua evenimentului, la intrare, prețul unui bilet va fi de 30 de lei.

http://www.eventim.ro/ro/bilete/sunete-10-ani-maraton-live-splaiul-unirii-nr-160-atelierul-de-productie-335624/event.html#details-section

Detalii:
https://www.facebook.com/sunetelive
https://www.facebook.com/events/1457495417809896/
Maraton live „10 ani de Sunete” la Atelierul de Productie Concert, festival, eveniment Atelierul de Productie


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.