Noutăți și comunicate

Syn Ze Șase Tri anunță un nou album, un prim single, și începerea unei campanii de strângere de fonduri

3 martie 2024
Syn Ze Șase Tri anunță un nou album, un prim single, și începerea unei campanii de strângere de fonduri
Syn Ze Șase Tri, una dintre cele mai vechi și îndrăgite formații de metal extrem din România, anunță un nou album, un prim single, și începerea unei campanii de strângere de fonduri.

Formată în 2007 de Alex „Corb” Mihai, fost solist, chitarist și compozitor pe albumul „Vîrstele Pămîntului ” al regretatei formații Negură Bunget, Syn Ze Șase Tri are deja 17 ani de istorie solidă, un număr foarte mare de concerte, turnee și festivaluri în toată Europa, multe ca headliner și 5 albume de studio. De asemenea, trupa a împărțit scena ca opening pentru cele mai mari nume ale genului extreme metal precum Dimmu Borgir, Dark Funeral, Mayhem, Rotting Christ sau Carach Angren.

Syn Ze Șase Tri, a început să lucreze la al 6-lea album de studio și, pe baza poveștii lui, acesta a fost numit „Tărâmul de cleștar ”. Acest nou capitol va fi continuarea poveștii pe care Syn Ze Șase Tri, a început-o în 2007 cu primul album de studio „Între două lumi ” lansat în 2011, continuat de „Sub semnul lupului ” în 2012, „Stăpân peste stăpâni ” în 2015, „Zăul Moș ” în 2017 și „Ultimul Lup ” în 2022.

De data aceasta, povestea se desfășoară într-un purgatoriu înghețat, unde personajul principal caută să se răzbune pe Zeii cei bătrâni, într-o călătorie care oferă o mulțime de momente palpitante, lupte cu multe personaje fantastice, având alături pe Cerberus, lupul cu trei capete care scuipă foc. În acest moment, albumul este compus în proporție de 50%, primele piese fiind deja mixate și masterizate de Riccardo "Paso" Pasini de la Studio73, Ravenna – Italia, cel care a mixat și masterizat în 2017 al patrulea album de studio al formației, „Zăul Moș”.

Ca o avanpremieră al acestui nou album marca Syn Ze Șase Tri, formația lansează primul extras single de pe acest viitor album, piesa „Duhul Zorilor ”, programată pentru data de 2 Martie 2024, orele 15, pe canalul de Youtube și Facebook ale formației. În stilul caracteristic Syn Ze Șase Tri și pe acest nou album, trupa va avea câțiva invitați, pe piesa „Duhul Zorilor ”, Mădălin Luca care în trecut a colaborat și cu alte trupe românești, contribuind cu naiul prin adăugarea unor linii melodice de-a dreptul magice.

Despre campania de strângere de fonduri

Odată cu lansarea acestui nou single, Syn Ze Șase Tri lansează și o campanie de strângere de fonduri, prin care cei care doresc să susțină formația o pot face printr-o contribuție financiară care să ajute la realizarea acestui nou album. Oricine dorește să contribuie, poate susține formația donând în următoarele conturi bancar, cu mențiunea „Alături de haită” și un număr de telefon pentru contact, ca atunci când va avea loc lansarea acestui nou album, fiecare susținător implicat să primească un cadou personalizat din partea formației drept mulțumire.
Așadar puteți susține noul album Syn Ze Șase Tri donând în următoarele două conturi:
  • RON: IBAN: RO60INGB0000999901683848 / titularul de cont: Alexandru Mihai
  • EUR: IBAN: RO63INGB0000999909891546 / titularul de cont: Alexandru Mihai
2. Syn Ze Șase Tri anunță un nou album, un prim single, și începerea unei campanii de strângere de fonduriÎn încheiere, Syn Ze Șase Tri vă mulțumește și vă invită să ascultați noul single „Duhul Zorilor”.

facebook.com/synzesasetri.ro
https://www.youtube.com/@synzesasetriofficial3689
synzesasetriofficial.bandcamp.com


Evenimente recomandate

Top