Noutăți și comunicate

Tiger Lillies lanseaza albumul 'Lessons in Nihilism'

4 martie 2024
Tiger Lillies lanseaza albumul 'Lessons in Nihilism'
The Tiger Lillies, pionerii britanici de post-punk, au lansat pe 24 februarie un nou material discografic - Lessons in Nihilism.
Noul album prezintă o temă care a existat mereu in munca lor - lipsa de sens și absurditatea existenței. Debordând de inteligență, înțelepciune și umanitate, ei susțin că toate realizările noastre se vor stinge in nimic - cum ar fi aruncarea cu pietre într-un iaz, iar astfel efectele acțiunilor noastre se vor undui în neant.
Unul dintre cuvintele mari folosite pentru a ne descrie a fost întotdeauna nihiliști. Am verificat pe Google să văd dacă cineva a dat lecții de nihilism. Se pare că nimeni nu a făcut-o până acum. Este considerată o filozofie, deși definițiile reale par să varieze în ceea ce este de fapt. Unii oameni par să creadă că este rău, pentru alții este în regulă. Oricum, mi s-a părut un titlu la fel de bun pe care să ne bazăm o nouă colecție de cântece. Și când este al 50-lea album, trebuie să găsești un fel de scuză pentru a mai scrie încă unul.
spune Martyn Jacques.
Albumul va fi scos într-o ediție limitată de numai 500 de exemplare, iar primele 300 de exemplare vor fi numerotate și semnate de trupă.

Vă reamintim că trupa The Tiger Lillies va susține un concert în Hard Rock Cafe din București, duminică, 10 martie 2024, de la ora 21:00. Mai multe detalii despre concert găsiți aici.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Evenimente recomandate

Top