Noutăți și comunicate

Trupa An Theos lansează la Timișoara albumul Renăscând

2 noiembrie 2019
Trupa An Theos lansează la Timișoara albumul Renăscând
Sâmbătă, în 2 noiembrie 2019, de la ora 20:00, trupa An Theos își lansează noul album la Timișoara, în Club Capcana. În deschidere vor cânta Atlantis și Skore.


Detalii despre An Theos

An Theos a luat ființă în primăvara anului 2010. Stilul abordat este folk-metal cu piese conceptuale care îmbină tradițiile românești cu muzica rock de calitate. Formația este alcatuită din 7 membri cu experiență, studiile muzicale și activitatea cu alte trupe punându-și amprenta asupra compozițiilor.

Al treilea album An Theos se intitulează Renăscând și reprezintă o mărturie a celor aproape 10 ani de existență a trupei și trecerea la o nouă etapă de evoluție spirituală și muzicală. Trupa promite un show deosebit ce va prezenta atât noile piese de pe album cât și pe cele consacrate precum: Noaptea Sânzienelor, Nedeea Lupilor și Seminția Dacă.
https://www.youtube.com/watch?v=0GsHFxtQtNY

Detalii despre Atlantis

Trupa Atlantis și-a pus bazele în anul 2014, încă de pe atunci trasându-se principiile grupului - identitate, personalitate, calitate. În 2018 formația și-a stabilizat componența, așa cum o reflectă și denumirea (at-lantis - 'cei aleși'), renăscând într-o nouă formulă.
https://www.youtube.com/watch?v=hqqr9JkwRfU

Detalii despre Skore

Trupa Skore s-a format în 2014 în Ungaria și încântă publicul cu rock progresiv și alternative metal.
https://www.youtube.com/watch?v=3uzbWrjNCwE


Intrarea la concert costă 30 de lei iar mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/377256763189536


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top