Noutăți și comunicate

Underground For The Masses I va avea loc in Quantic

5 - 6 aprilie 2024
Underground For The Masses I va avea loc in Quantic
După 25 de ani de invocare a esenței brute a metalului extrem, Quantic si Din Intunerec dezvăluie cu mândrie festivalul inaugural de Black Metal: „Underground For The Masses ”.

Update: MORK si Serpents Oath sunt cele mai noi trupe confirmate.

Update: Akrotheism, Thagirion, Hell Militia si Pensées Nocturnes completeaza lineup-ul Underground For The Masses I.

Update: Thy Light, Helleruin, Sunken si Whiskey Ritual sunt cele mai noi nume confirmate la Underground For The Masses I.

Primele trupe anuntate: Cult Of Fire, Merrimack si Vortex Of End.
Pregătiți-vă să vă zdrobiți percepțiile în timp ce depășim granițele obscurității și sărbătorim 25 de ani de haos necruțător al metalului. Într-un spirit al adevăratului black metal, vă invităm la bordul unei călătorii enigmatice.
Pentru următoarele două săptămâni, achiziționați un Blind Trust Ticket pentru doar 50 de euro (limitat la 100 de bucăți) exclusiv pe iabilet.ro până pe 14 decembrie 2023.

2. Underground For The Masses I va avea loc in Quantic
Pășiți în necunoscut alaturi de noi pentru că în prezent lineup-ul este sub acoperire, o forță secretă gata să se dezlănțuie. Luați-vă locul în această adunare nesfântă acum, deoarece aceste bilete exclusive dispar în două săptămâni, când vor începe dezvăluirile!
"Underground for the Masses" isn't just a black metal celebration; it's a playground for emerging artists to connect with a wider audience, making it an unmissable gathering for fans of this subversive and otherworldly music.

The darkness is calling, and we're here to crank it up to eleven !


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top